APS Therapie

Minder pijn, meer energie, sneller herstel

Downloads

Brochure APS Therapie Wijchen
U kunt de samenvatting van deze website in de vorm van een handige brochure hier  downloaden.
 

Intake formulier

Om het intakegesprek efficiënt te laten verlopen, wordt u verzocht om het intake formulier zo volledig mogelijk in te vullen en mee te nemen naar het intakegesprek, vervolgens kan de 1ste behandeling worden gestart.

download

RAND36 Vragenlijst

Deze vragenlijst is bedoeld om een goede indruk te krijgen van uw algemene gezondheid voordat u met de APS therapie begint. Later zal u nogmaals gevraagd worden om deze opnieuw in te vullen. Tevens dient deze vragenlijst als een objectieve beoordeling van de effectiviteit van APS therapie. 

Na het invullen van het RAND36 formulier worden uw antwoorden anoniem verwerkt in een spreadsheet, die beschikbaar wordt gesteld aan de zorgverzekeraars.         

download

Algemene voorwaarden

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden hanteren APS therapeuten een aantal regels, zoals samengevat in de algemene voorwaarden van de beroepsvereniging BVAT         

download

Privacy verklaring APS therapie Wijchen

Elk bedrijf, elke instantie die privacygevoelige gegevens verzamelt, moet na de invoering op 25 mei 2018 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming ofwel APV, aangeven welke informatie verzameld wordt en met welk doel. Ook APS therapie Wijchen heeft daarom een provacy verklaring opgesteld.

download